8 Ağustos 2012 Çarşamba

Frekanslar Ve Farkindalik


Beyin adý verilen dalga yumaðý yapýnýn, kainatý kavramasýndaki açýlýmý, farkýndalýðýný ne kadar etkiler?   Dalga yumaðý yapýda, þuurun  kendisini keþfetmesini saðlayacak olan, kudretini açýða çýkarmasý kadarýyladýr. Hikmet boyutundaki yapý, kendisinde bulduðu  alan geniþliðinin yaþamýný ve hissediþini açýða çýkarabildiði haliyle  yaþar.

Geniþ bir vizyondan bakabilen bir yapýda açýða çýkan tecelliler, algýsýnýn da geniþliðine baðlýdýr. Dalga yapýda gerçekleþen sayýsýz iþlemin, kainatý her noktasýna kadar duyumsayabildiðini buna raðmen açýða çýkan algýnýn sadece belli eþiklerde kaldýðýný her an gözlemlemekteyiz.  Bir televizyon,  baðlý olduðu uydudan gelen veriyi ancak kendi kabiliyeti(algýsý) kadarýyla açýða çýkarabilir.  Dalga yapý her an yenileniyor.. Bedende kendini yaþamaya çalýþýrsa, alçak frekans boyutunda sýkýþýp kalýr. Þuur kendini ancak farkýndalýk alanýnýn geniþliði kadar tanýr. Üst frekans boyutlarýna çýkmasý  ve kendisini o katmanlarda tanýmasý ise, o anda açýða çýkaramadýðý kendi potansiyelini bilmesi ve  yaþamasý ile mümkündür. Kayýtlanmýþ bir  yapý orjin varlýðýný açýða çýkaramaz. Kayýtlanmýþ þuur, sonsuz ve sýnýrsýz potansiyelin kendisinde olduðunu da bilemez.

Son yýllarda geliþen nöroloji  artýk kendi kendimizi programlayabileciðimizi dile getirmektedir. Her frekansýn ayrý ayrý iþlevleri olduðu bilim dünyasýnda yayýnlanmakta. Suçluluk, piþmanlýk,iliþkiler,kapanýklýk ya da epifiz bezinin aktivasyonu için uygun frekanslarla tedaviler günümüzde yapýlabiliyor. Frekans boyutunda oluþmuþ bir týkanýklýk madde boyutuna aynen yansýyor.

Eðer baþýnýz aðrýyorsa Rast makamýnda bir eserin frekansý sizi rahatlatacaktýr. Ayaklarda yaþanan bir rahatsýzlýkta ise Uþþak makamý þifa olacaktýr.Solfeggio Frekanslarýda bu tarz uygulamalara örnek olarak verilebilir.

DO – 396 Hz – Suçluluk ve korkularý serbest býrakma

RE – 417 Hz – Felaket halleri ve kolayca deðiþtirilmesi

MI – 528 Hz – Dönüþüm ve mucizeler (DNA onarýmý)

FA – 639 Hz – Baðlantýlar / Ýliþkiler

SOL – 741 Hz – Sezgilerin uyanýþý

LA – 852 Hz – Ruhani duruma geri dönüþ

Tanýmlanmýþ olan bu frekanslarla kendimize akort yapabiliriz. Böylece frekans boyutumuzdaki   kayýtlarý temizleyip an'ý yaþamamýzda bir engel  daha böylece kalkmýþ olur. Niceliksiz ve niteliksiz,kayýtlardan beri olarak seyr halini yaþayabilmek için, sonsuz alemlerden açýða çýkan yollardan bir yoldur. Yüksek frekans algýsýnda kayýtlardan beri olaný yaþamak dileðiyle, Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder