29 Temmuz 2012 Pazar

Burçlar


Hiç tanımadığımız, görmediğimiz, hiçbir iletişimde bulunmadığımız biri hakkında “Bu kişi nasıl biridir?” diye sorsalar, muhakkak ki verecek bir cevabımız, belirtebileceğimiz bir fikrimiz olmadığını söyleriz. Ki normal olan da budur…

Veya ilk defa tanıştığımız biri hakkında da ne diyebiliriz ki…

Ama Astroloji öyle mi? Size hemen o kişinin özellikleri hakkında epey bir şeyler söyleyecek, içi, dışı, ay burcu derken kafanızda pek çok resimler oluşturabilecektir. Ve o kişiyle tanışıklığınız ilerledikçe bunların pek çoğunun ne kadar isabetli olduğunu da hayretle seyredebileceksiniz.

Ve bunlar için de sorulacak tek bir soru, “BURC’UNUZ NEDİR?”

Şayet cevap; KOÇ burcuyum ise; bu kişi iyidir hoştur, ama çabuk parlar, savaşçı ruhludur. Önde olmak isteyecek, “ben yaparım, ben şöyleyim, ben, ben..” diyecek, sizi fazla dinlemeyecektir.

Burcum BOĞA diyen; bilin ki sağlamdır, güvenilirdir, her iş rahatlıkla teslim edilebilir. Gezmeci, eğlenceci, yemeci, içmeci, iyi dost ve sevgilidir. Çalışma enerjisi yüksek, para sevgisi fazladır.

Aldığınız cevap İKİZLER burcuyum ise; zekidir, yaratıcıdır, çabuk bıkar ve ikili oynayabilir. Konuşkandır, hareketlidir, birkaç şeyi aynı anda yapabilir, ona yetişmek kolay olmayabilir. Arkadaşlığı iyidir, ama devamlılık beklemeyin.

YENGEÇ burcuyum demişse; bilin ki duygusaldır, çekingendir, tedbirlidir, çabuk değişir. Sahiplenirse bırakmaz, koruyucu ve merhametlidir. Evcildir. Sevgi ve alaka bulunca eğlenceli ve sürprizli olacaktır.

Ben ASLAN burcuyum diyorsa; gururludur, merttir, cömerttir. Abartmayı, yüceltmeyi sever. Sevdiklerine sonsuz kol kanat gerer. Girdiği işin altından mutlaka başarıyla çıkar. Her şeyi iyi organize eder.

Cevap BAŞAK ise; titiz, detaycı, kuralcı ve evhamlı biri var karşınızda. Mükemmeli arar. Kibarlığı yaşar. Sürekli eleştirir. Mizahi ve taklitçidir.

TERAZİ burcuyum diyorsa; bir güzellik ve çekim gücü arayın mutlaka. Sevgi dolu, sanatçı ruhlu, uyumlu, sosyal, sakin görünen, çok konuşan çok da güçlü biridir o. Elde tutmak kolay olmaz.

AKREP burcu; gizemlidir, şehvetlidir. Gözleriyle deler geçer. Sessiz ve derinden her şeyi kontrol eder, hükmetmeye çalışır. Ona uyarsanız bir melek, yanlış yaparsanız düşman olur.

YAY burcuyum diyen kişi; ateşli, candan, samimi, fedakâr ve çok merhametlidir. Fazlasıyla abartmacı, her şeyi bilmeye gönüllü, bildiğini yayan, maceracı ve iyi bir yoldaştır.

OĞLAK burcu; ağır, dikkatli, şüpheci, düzenli ve disiplinli. Hemen samimi olmayacak, testinden geçebilene kapısını açacak, kariyer ve başarı peşinde olacaktır.

Benim burcum KOVA diyen; akıllıdır, akıl verir. Orijinaldir hep yaratır. Kolay beğenmez kimseyi ama insanlık için hedefleri vardır. Hükmedici ve tekdir daima.

BALIK burcu olan ise; ya dünyalı ya uzaylı, hayalci, romantik, son derece merhametli, bir o kadar empatikçi. Ressam olur, şair olur, piyanisttir, balerindir. Çabuk kararabilir dünyası…

Soruyorum şimdi size, BURCUNUZ NE?..

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder